Home Over ons Contacteer ons 
  Over ons   -- Wat wij doen -- Wie wij zijn
 

De CEMEDE -leden, die een gemeenschappelijke Europese of mediterrane afkomst delen, besloten om hun vaardigheden en expertise te verzamelen in het kader van  CEMEDE en deel uit te maken van het Barcelona proces.


Carmen Chahine: Voorzitter, houder van een Bachelor in de Wetenschappen van de Amerikaanse Universiteit van Beiroet (AUB) en een postgraduaat in Corporate Real Estate van de Universiteit van Solvay, Brussel.

 
Thierry Van Halteren: Notaris: Houder van een Doctoraat in de Rechten en een Bachelor Degree in het Notariaat van de "Université Libre de Bruxelles". Ere-Notaris & voormalige president van de Kamer van Notarissen van Brussel.

Gianpietro Armanetti: Expert in Tourism Destination Management. Bachelor Degree in de Rechten aan de Universiteit van Parma en Master Degree in International Legal Studies aan de Universiteit van Nottingham in Genève en Versona.

Xavier Otte: Kandidaat in Politieke, Sociale en Economische Wetenschappen. Houder van een Bachelor Diploma in Sociale Communicatie van de Université Catholique de Louvain en Diploma van Geaggregeerde van het Hoger Secundair Onderwijs.

 
     
   

Duurzame ontwikkeling

 
Onderwijs Cultuur Sport