Home Over ons Contacteer ons 
 

Onderwijs

 

Gebaseerd op het concept dat het onderwijs het fundament is voor duurzame ontwikkeling in de maatschappij wil CEMEDE nauw samenwerken met diverse onderwijsorganisaties om het onderwijs toegankelijk te maken en aangepast aan de behoeften van diverse groepen, in het bijzonder diegenen die zijn uitgesloten van of gemarginaliseerd door de normale onderwijssystemen. Onderwijs is het fundament van een veelbelovende toekomst, en iedereen in de samenleving heeft het recht om ervan te profiteren.

CLES:


In Libanon heeft CEMEDE het CLES (Libanees Centrum voor Speciaal Onderwijs) gesteund met het doel kinderen met leerproblemen te helpen, evenals opleidingsprogramma's voor leraren te ontwikkelen en fondsenwerving te activeren.

 

CEMEDE was ook actief in het bijstaan van CLES in de ontwikkeling, het drukken en de distributie van publicaties voor het bewustmaken inzake leerproblemen en het helpen door vroegtijdige opsporing ervan. Zo ontstond een wetenschappelijke ondersteuning en waardevolle bijstand voor ouders en leerkrachten, om deze kinderen betere kansen te geven om succesvolle leden van de samenleving te worden.

Link naar CLES website: www.clesonline.org 

 
 
     
   

Duurzame ontwikkeling

 
Onderwijs Cultuur Sport